Forside bilde til siden "Oppstart for troppen, Kanomøte på Bogstadvannet, 7 sept"

Oppstart for troppen, Kanomøte på Bogstadvannet, 7 sept

Sist oppdatert: 12. aug. 2020

Da var sommeren over og et nytt speiderår rett rundt hjørnet! Troppens første møte (de som starter i 5-10 kl) er på Bogstadvannet den 7.september.

Alle troppsmøter vil vare fra kl. 18.00 til kl. 19.30. De er satt til første mandagen i hver måned, og består av opplegg for alle patruljene i troppen. De resterende mandagene er holdt av til patruljemøter. Disse varer i én time, og er fra kl. 18.00-19.00. I starten av høsten vil vi prøve å avholde alle møter utendørs. Møtene vil være på speiderhuset i Øygardveien 49 eller et annet sted i nærområdet. Det betyr at det er viktig å følge med i terminlisten hvor troppen/patruljen skal være og ta på riktig klær.

I tillegg til tropps- og patruljemøter skal vi selvfølgelig på tur denne høsten! Det arrangeres to turer for hele troppen, én tur for patruljeførere og assistenter, og patruljetur for hver patrulje. Følg med på terminlisten og hold av datoer. De fleste speiderne syns turene er det morsomste med speideren, så vi oppfordrer alle til å bli med på tur!

Alle peffer og asser skal i tillegg møte til planlegging av patruljenes terminlister mandag 24. august på speiderhuset kl. 18.00, vi er ferdige ca kl. 20.00. Det blir sendt egen mail til peffer og asser om dette.

Ta kontakt hvis noen lurer på noe (martincclementz@gmail.com).

Dersom du har meldt deg ut av speideren, men fortsatt mottar mail fra oss beklager vi det. Da har vi dessverre ikke fått registrert at du har sluttet og vi vil da sette stor pris på om du sender oss en mail så fort som mulig om at vi skal fjerne deg fra medlemslistene.

Mail med utmelding kan sendes til mbhaukedal@gmail.com

Vi gleder oss til å komme i gang!

Hilsen lederne