Forside bilde til siden "Speideroverraskelse!"

Speideroverraskelse!

Sist oppdatert: 28. apr. 2020

Kjære speidere og foreldre! Det er dessverre fortsatt ikke forsvarlig å holde speidermøter enda, men vi har ikke glemt dere! Førstkommende mandag, 4. mai, ønsker vi å gi alle speiderne en liten speideroverraskelse. Møt opp på speiderhuset en gang mellom kl. 18 og 19, slå av en kort prat med en speiderleder eller kanskje en peff/ass og få med en liten overraskelse hjem! Vi minner om at det vil være viktig å ha to meters avstand, og vi håper derfor dere fordeler dere godt utover denne tiden. Dersom det blir mange på en gang får vi lage kø på parkeringsplassen:) Vi sees! Hilsen førerpatrulja og lederne.

Vi minner om at det vil være viktig å ha to meters avstand, og vi håper derfor dere fordeler dere godt utover denne tiden. Dersom det blir mange på en gang får vi lage kø på parkeringsplassen:)

Vi sees!

Hilsen førerpatrulja og lederne.