Forside bilde til siden "Troppsleir i Jotunheimen 8-15 august - Avlyst"

Troppsleir i Jotunheimen 8-15 august - Avlyst

Sist oppdatert: 03. mars 2020

Bli med på en eventyrlig uke, sammen med troll, prinsesser og konger. Sammen skal vi leke oss gjennom en uke, full av morsomme opplevelser. Vi skal bade, bygge, spise, lete, rafte og mye mer!

Men vi må ikke glemme hvorfor vi har denne leiren. Prinsessen må reddes! Hun har fått en stor spillegjeld over hode, etter å ha gamblet med trollene. Nå frykter hun at trollene er ute etter henne, og derfor har hun har ansatt oss for å være hennes livvakter. Uheldigvis er det fortsatt lenge til leiren, og mye kan skje på den tid…

Leiren varer fra fredag 8-15 august og vil være på Steinholet leirplass ved Sjoa, midt mellom Randsverk og Gjende.

På leiren vil det blandt annet bli:
Leirbål, haik, kiosk, speideraktiviteter, bading, rafting og mye annet moro!

Pris
Deltagende speidere 3 000,-
Søskenmoderert deltagerpris 2 500,- (for hvert søsken etter deltager til full pris)
Rovere 2 000,-

Frist for forhåndspåmelding 20 februar! Kr 1000,- indbetales ved forhåndspåmelding.

Nadderud speidergruppe ønsker at alle speidere skal ha mulighet til å delta på denne leiren. Dersom din familie har vanskeligheter med å betale hele leirkontingenten, ønsker speidergruppa å bidra med økonomisk støtte. Kontakt i så fall gruppeleder (Mats) så fort som mulig.

Dersom dere har spørsmål rundt betalingen kan dere ta kontakt med Mats Grimsgaard på tlf: 926 11 925

Bindende påmelding skjer i mai, men det er viktig at vi får en oversikt over hvor mange som ønsker å bli med allerede nå.

Forhåndspåmelding skjer ved å betale inn 1000,- til konto 9235 19 85773 (Nadderud speidergruppe). Det er viktig at innbetalingen merkes med navn.

Har dere spørsmål angående leiren kan dere ta kontakt med Merete påmbhaukedal@gmail.com eller Martin på martincclementz@gmail.com.


Vi gleder oss til leir!

Hilsen lederne