Forside bilde til siden "Velkommen til et nytt speidersemester og godt nytt år!"

Velkommen til et nytt speidersemester og godt nytt år!

Sist oppdatert: 16. jan. 2020

Nå gleder vi oss til å ta fått på ett nytt speidersemester!

Troppen og de fleste patruljene har laget sin terminliste som ligger under program og patrulje. Rev sin terminliste vil bli lagt ut søndag kveld. Vi har valgt å fjerne en tur for å gjøre plass til patruljetur, vi oppforder alle til å bli med på troppsturer og patruljeturer. Dugnad på Mason Hill er satt til 18 April, og vi håper så mange som mulig har mulighet til å bli med opp å hjelpe til på hytta da.

I tillegg til det som skjer i troppen, har speidergruppa behov for ekstra innsats fra noen foreldre (foreldreråd) for blant annet å organisere dugnader. Dugnadsarbeidet har sørget for ca halvparten av gruppens inntekter, hvis dette faller bort må kontingenten økes tilsvarende, noe vi ikke ønsker. Ta kontakt med Mats: mats@nadderud.no dersom du ønsker å bistå.

Det er også sendt ut forhåndspåmelding til sommerleir, vi håper så mange som mulig har mulighet til å bli med!