Forside bilde til siden "Flokk-tur til Lomma 19.-20. oktober"

Flokk-tur til Lomma 19.-20. oktober

Sist oppdatert: 11. okt. 2019

Høstens store hendelse for barna i flokken nærmer seg, og turen går til 1. Eiksmarka's hytte "Lomma" i Bærumsmarka.

Oppmøte på parkeringen ved Stein Gård kl. 11 lørdag morgen.

Vi går i samlet flokk innover til hytta som ligger bare et steinkast unna vår egen Mason Hill ved Fiskelaustjern. Turen inn til Lomma er ca. 3 km lang, og går på vei/sti i lett terreng, men noen steder kan det være litt myrlendt/vått, så alle må møte opp i fottøy tilpasset dette.

Troppen har troppskonkurranse i skogene i nærheten samme helg, og vi satser på å få tatt en liten titt på hva de driver med der i løpet av turen. Dette blir primært på søndagen, da vi istedenfor å returnere til Stein gård heller fortsetter videre nordover til Burudvann der troppen har tilbragt natten. Etappen hit består av ca. 3 km gange på lett sti.

Turen avsluttes på parkeringen ved Burudvann kl 13 på søndag.

Ytterligere informasjon, pakkeliste og påmeldingsdetaljer blir sendt i separat e-post.

Vi gleder oss masse til tur og håper all i flokken har mulighet til å bli med.

Speiderhilsen fra lederne i flokken