Forside bilde til siden "Troppskonk 19-20 oktober"

Troppskonk 19-20 oktober

Sist oppdatert: 19. okt. 2019

Endelig er det på tide med høstens første troppstur!

Håper alle gamle og nye speidere er klare for å kjempe i den gjeve konkurransen om å bli årets flagg- eller bannerpatrulje!

I år starter troppskonkurransen lørdag 19 oktober på Hauger T-banestasjon kl 10.00. T-banen går fra Bekkestua T-banestasjon kl 09.36 og kl 09.51, vi oppfordrer alle til å ta kollektivt. Neste dag, søndag 20 oktober, er vi fremme ved parkeringa ved Burudvann kl 14.00. Vi sover ute i gapahuk om natten.

På turen går vi i speiderskjerf.

Pakkeliste:

Peffen har ansvar for å ta med patruljeutstyr til konkurransen: Kompass, kartlomme, pressening, oppvaskbørste, oppvasksåpe og tørkehåndkle, søppelsekk/poser til avfallsortering, surretau, primus/kokeapparat, øks, sag, hammer og patruljens førstehjelpsutstyr (henting av utstyr avtales med utstyrsannsvarlig Stian på tlf 911 28 204).

Påmelding skjer til Merete (mbhaukedal@gmail.com) innen onsdag 16 oktober.

Ta gjerne kontakt hvis det er noen spørsmål.

Vi gleder oss til å dra på tur med dere!!

Speiderhilsen fra lederne!